Viata la DSSA

Profitati din plin de timpul petrecut la DSSA! Studiind la DSSA nu este vorba doar de participarea la cursuri si seminarii. Exista o multime de lucruri de facut in timpul liber.

Optiunile variaza intre diferitele locatii, dar toate acestea au la baza cel putin o organizatie studenteasca care organizeaza diferitele activitati si evenimente. Puteti afla mai multe despre organizatiile studentesti aici.

Intalneste oameni noi, schimba de idei, cunoaste romanii si alti studenti veniti din toata lumea. Exista un sistem de mentorat la DSSA si daca sunteti interesat puteti contacta Liga ScienceStud, care va incerca sa iti faca cunostinta cu un student DSSA pentru a va arata imprejurimile.

Cunoaste Aradul si Romania, exploreaza imprejurimile fantastice. Bucurati-va de anotimpuri diferite. Sarbatoreste sosirea primaverii cu focuri de tabara si cantand, exploreaza regiunile din vestul Romaniei in timpul verii, de cand rasare soarele si pana la miezul noptii. Uita-te la frunzele transforma in culori diferite, in toamna si incercati schiul sau patinajul in timpul iernii reci.

Mentorat la DSSA

Candidatii la admitere la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad pot relationa prin e-mail cu un student din reteaua de studenti voluntari ai Departamentului de Stiinte Silvice si Agroturism.

Mentoratul este o activitate voluntara a studentilor din Departamentul de Stiinte Silvice si Agroturism. Studentii nu ofera informatiile oficiale despre admitere deoarece acestea pot fi gasite pe site-ul departamentului, in sectiunea Admitere sau la secretariatul facultatii. Obiectivul Mentoratului este de acela de oferi candidatilor informatii suplimentare despre:
ce inseamna viata de student al Departamentului de Stiinte Silvice si Agroturism
biblioteci
cum sunt examenele
cum este atmosfera de la cursuri
cum sunt profesorii
cum sa iti planifici timpul astfel incat sa beneficiezi la maximum de experienta de student
in ce domenii te poti angaja dupa absolvirea facultatii

Administratorii site-ului atentioneaza ca studentul voluntar nu reprezinta institutia academica si nu este sursa informatiilor despre admitere, are un rol de suport pentru candidat in vederea unei mai bune integrari si adaptari la viitoarea viata studenteasca.

LISTA RESPONSABILILOR DE MENTORAT
CADAR FLORIN / flr_flr@yahoo.com
BAN MIRABELA / ban.mira@yahoo.com

De ce DSSA?

Visezi ca intr-o zi sa ai propria afacere sau sa ajungi manager intr-o companie? Crezi ca angajarea la stat iti va oferi o stabilitate a carierei? Ai spirit organizatoric si retii toate detaliile care conteaza? Documentarele despre exploatarea padurii te fascineaza si ai vrea afli mai multe despre padure si exploatarea ei? Iti plac animalele salbatice si ai vrea sa stii mai multe despre structura lor? Departamentul de Stiinte Silvice si Agroturism te specializeaza in aceste domenii.
DOWNLOAD Brosura DE CE DSSA?